Як правильно сушити трави у сушарці?
Сушіть із стеблами, оскільки вони можуть обсипатися. Насіння вимагатиме більшого часу для сушіння, для цього їх треба звільнити від оболонки. Трави можуть потемніти, якщо їх сушити за дуже високої температури. Вона не повинна перевищувати 35 ° С або Low для правильного сушіння трав і 40 ° С або Low – для спецій.
Скільки за часом сушити зелень в Запоріжжі?
Я вчинила набагато простіше. Вимите (слідувало рецепту тільки в цьому) листя обсушило в першій сушарці, де центрифужка допомогла прибрати всю воду, а потім нарвала тонкими смужками і відправила в сушарку для овочів. Температуру встановила 45 градусів, через 3:00 зелень була готова.