Верхні полиці: домашні заготовки, заливні страви, сири, ковбаси Середні полиці: готові страви з м'яса та риби, супи, салати, молочні продукти Нижні полиці: охолоджене м'ясо та риба Контейнери в нижній частині холодильної камери: фрукти, овочі та зелень
Як продукти мають лежати у холодильнику?
Готові до вживання продукти, такі як недоїдена їжа, які можна вживати у готовому вигляді, слід зберігати на верхній полиці, подалі від сирих продуктів. Сире м'ясо і рибу слід зберігати на нижній полиці для запобігання взаємному псуванню.
Що зберігати на нижній полиці холодильника?
Нижня полиця Температура повітря на нижній полиці набагато холодніша, приблизно 2°C. У цій зоні найкраще зберігати ковбасні вироби, свіжу рибу, молочну продукцію, овочі та зелень. Нижня полиця ідеально підходить для швидкого охолодження напоїв.