Як правильно солити рибу для смаження?

Якщо ви не хочете, щоб риба виявилася прісною, то посолити рибу перед смаженням треба правильно. Засипте рибу сіллю (більше – не менше) і залиште на півгодини. Якщо хочете натирати спеціями, то зробіть це тоді.

Якщо ви збираєтесь смажити рибу, то її потрібно посолити за 10-15 хвилин до приготування, тоді у процесі смаження вона не розвалюватиметься.

Для її приготування зазвичай потрібно багато солі. При жарінні тушку риби потрібно натерти приблизно 2-3 ч. л. солі за кілограм.

Related Post

Як можна сплатити квитанції через телефонЯк можна сплатити квитанції через телефон

Як сплатити комунальні послуги з мобільного телефону? Що потрібно зробити, щоб сплатити квитанцію: Авторизуйтесь у додатку за номером телефону або картки МТС Банку. Перейдіть до розділу «Платежі» та виберіть «ЖКГ,

Як погладшати швидко дівчині в домашніх умовах за тиждень на 5Як погладшати швидко дівчині в домашніх умовах за тиждень на 5

Як набрати вагу за тиждень 5 кг дівчині? Загальні рекомендації щодо набору ваги Підвищіть калорійність кожної порції їжі. Пийте калорійні напої (сік, молоко, коктейлі) після їди. Вибирайте продукти, багаті на