Шоколад у краплях для ваших десертів Розтопити краплі просто, ви можете використовувати: мікрохвильову піч – короткими імпульсами по 5 секунд; водяну баню – тримайте конструкцію, поки більшість шматочків не розтане, але не довше, інакше є шанс перегріти масу.
Для приготування шоколадного фондю підійде будь-який вигляд шоколаду. Найчастіше використовується молочний шоколад, любителі більш глибокого смаку вибирають чорний шоколад, а любителі солодкого готують фондю на білий шоколад.
Для того щоб розтопити шоколад для шоколадного фонтану у мікрохвильовій печі, Вам знадобиться чаша із термостійкого скла. Насипте до неї необхідну кількість шоколаду і поставте у піч на 1 хвилину. Після цього часу найшвидше почне плавитися шоколад, що знаходиться знизу.