Як правильно розставляти все в холодильнику

Верхні полиці: домашні заготовки, заливні страви, сири, ковбаси Середні полиці: готові страви з м'яса та риби, супи, готові салати, молочні продукти Нижні полиці: охолоджене м'ясо та риба

Яку цифру виставити у холодильнику?

У переважній більшості випадків, цифра 1 означає мінімальний холод, а 6-7 – максимальний. Найбільш сприятливе значення – третє, велике навантаження на холодильник тривалий час завдає шкоди всій механіці та вмісту, виводить техніку з ладу. Електронні.

Як продукти мають лежати у холодильнику?

Готові до вживання продукти, такі як недоїдена їжа, які можна вживати у готовому вигляді, слід зберігати на верхній полиці, подалі від сирих продуктів. Сире м'ясо і рибу слід зберігати на нижній полиці для запобігання взаємному псуванню.

Related Post

Як правильно заводити тісто на пончикиЯк правильно заводити тісто на пончики

Як називаються пончики з діркою? Більш конкретно історики дають дату появи дірки у донатів, вони стверджують, що ця ідея належить моряку Хансону Грегорі, який у 1847 році за допомогою кришки

Як правильно вичавлювати сік з апельсинуЯк правильно вичавлювати сік з апельсину

Швидкий і зовсім не витратний спосіб вичавити апельсиновий сік: Візьміть звичайну грановану склянку і глибоку миску, розріжте апельсин навпіл і, натискаючи половинкою на дно склянки, вичавіть сік. За бажанням сік