Як правильно розрахувати інгредієнти на торт

Як перерахувати інгредієнти на форму?

Припустимо, у рецепті дано діаметр форми – 20 см, а у вас форма 24 см. Значить вага кожного інгредієнта потрібно помножити на 1,5. Якщо ж у вас навпаки форма менша, ніж зазначена в рецепті, то всі інгредієнти потрібно розділити на 1,5.

Як розрахувати торт на 1 кг?

За основу розрахунку щодо ваги весільного торта береться кількість запрошених гостей. На кожного гостя розраховується 200 грам + додаткові 500 грам на кожних 10 осіб. Якщо ваше весілля готується на 50 персон, то вага торта становитиме 12-13 кг.

Related Post

Як правильно платити за оренду квартириЯк правильно платити за оренду квартири

Коротше кажучи, на відміну від комунальних послуг чи інших постачальників, з квартирами ви вносите передплату за оренду на наступний місяць. Іншими словами, при оренді квартири ви зазвичай платите за місяць

Як користуватись ремонтнимЯк користуватись ремонтним

Як правильно ремонтувати шину у дорозі? Для ремонту проколотою шини за допомогою герметика потрібно витягти сторонній предмет із місця проколу, потім залити герметик усередину колеса через вентиль, покрутити його для