Краще розморожувати в холодильнику: це займе більше часу (5-10 годин залежно від розмірів), зате воно буде відтавати рівномірно. При кімнатній температурі, якщо залишити краба надовго, є певний ризик того, що частини, які найбільше контактують з теплим повітрям, почнуть псуватися.21 лист. 2018р.
Як розморозити заморожений краб?
Найкраще розморозити краба в холодильнику. Так це займе час, але при цьому продукт збереже весь смак та вітаміни. Це найправильніший спосіб. Викласти краба за 7-8 годин з морозилки в холодильник і він поступово розморозиться.
Що робити із замороженим крабом?
Відразу після вилову краби на судні відварюються в морській воді і заморожуються в камері шокової заморозки. Після розморожування продукт готовий до вживання. Достатньо викласти за кімнатної температури заморожені кінцівки краба приблизно на 4-5 годин з морозилки і продукт готовий до вживання.