Як правильно робити шарування з тіста

Як правильно працювати з листковим тестом?

– Розкачуйте листкове тісто в одному напрямку. Таке тісто не любить, коли його розкочують у різні боки; – Починайте працювати з тестом тоді, коли вже майже розморозилося і зберігає свою пружність. Не чекайте, поки тісто розморозиться до того моменту, коли стане дуже м'яким.

Чи потрібно готове листкове тісто розкачувати?

Особливості роботи з готовим листковим тестом Починайте працювати з тестом, коли воно повністю розморозиться і стане досить м'яким, але все ще залишатиметься холодним. Підпиліть стіл борошном, якщо тісто потрібно розкачати. Робіть це строго в одному напрямку, щоб зберегти текстуру.

Related Post

Як підключити воду до унітазу в приватномуЯк підключити воду до унітазу в приватному

Як правильно приєднати унітаз до каналізації у приватному будинку? Використовуємо гофру Вставляємо гофру в слив, використовуючи герметик, щоб вона щільно лягла в місці стику. Другий кінець труби надягаємо на унітаз,