Як правильно різати курку на шматочки

Як розрізають курку?

Розрізаємо грудку навпіл уздовж грудної кістки. Це єдиний момент у обробці, коли потрібно розрізати кістку, а не суглоб, тому на ніж доведеться натиснути як слід. Починаємо обробляти грудку на філе, кожну частину окремо. Для цього відокремлюємо м'якоть від кісток ножем, відводячи філе убік, забираємо шкіру.

Як обробити курку на порційні шматки?

на порційні шматки Покладіть курку на спинку. Відтягніть ніжку вбік і розріжте шкіру між стегенцем і грудкою. Відкладіть ніж і руками відігніть стегенце, щоб зламати суглоб. Проріжте це місце ножем і відокремте шматок від тушки.

Related Post

Як швидко нанизати бісер на дріт відеоЯк швидко нанизати бісер на дріт відео

Як швидко зібрати бісер? 1:41Рекомендований кліп · 24 сек.Лайфхак для #бісеру/Як швидко перебрати перемішаний бісерПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується Як правильно нанизувати бісер на волосінь? У ємність засипається

Як зробити цибулю з деревиниЯк зробити цибулю з деревини

Яке дерево найкраще підходить для виготовлення цибулі? Для цибулі підходить різна деревина. ясен, в'яз, дуб, клен, тополя, тутове дерево, гікорі (північноамериканський ліщина), кедр, ялівець, сосна, тис (з нього робилися англійські

Як зробити властивості браузераЯк зробити властивості браузера

Як відкрити властивості браузера? Натисніть кнопку Сервіс (Tools) у верхньому правому куті вікна браузера і у виведеному меню виберіть пункт Властивості браузера (Internet Options). Як зайти до Властивості браузера EDGE?