Як правильно різати картоплю?

Щоб картопля повністю просмажилася і зберегла рум'яну скоринку, краще різати її дрібно: соломкою, брусочками або тонкими скибочками. Слідкуйте за однаковим розміром шматочків, щоб вони приготувалися одночасно. Якщо хочете нарізати картоплю крупно, перед смаженням поваріть її 5-6 хвилин у киплячій воді.

Як краще нарізати картопля Краще нарізати його брусочками, такої ж товщини, як і ви нарізали кубиками. Тоді картопля не так "втікатиме" від товкушки і все вийде швидше. До речі, багато хто підсолює воду при варінні. Цього робити не можна.

0:001:35Suggested clip 60 secondsЯк потрібно нарізати картоплю, як порізати картоплю часточкамиYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Related Post

Що найкраще їсти на обід спортсменамЩо найкраще їсти на обід спортсменам

Що їдять на обід спортсмени? Обід: гречка з молоком, омлет із пари яєць, овочевий салат, цільнозерновий хліб, нежирний сир, чай. Полудень: половина тарілки каші з фруктами чи ягодами, сир, склянка

Що краще використовувати для масажу тілаЩо краще використовувати для масажу тіла

Крім оливкової олії, пропонуємо вам використовувати ще, як базу, олію солодкого мигдалю, персикову олію та абрикосову, сезамову, кокосову та моною. Звичайно ж, мастил, які підійдуть для масажу набагато більше. Що