Щоб картопля повністю просмажилася і зберегла рум'яну скоринку, краще різати її дрібно: соломкою, брусочками або тонкими скибочками. Слідкуйте за однаковим розміром шматочків, щоб вони приготувалися одночасно. Якщо хочете нарізати картоплю крупно, перед смаженням поваріть її 5-6 хвилин у киплячій воді.
Як краще нарізати картопля Краще нарізати його брусочками, такої ж товщини, як і ви нарізали кубиками. Тоді картопля не так "втікатиме" від товкушки і все вийде швидше. До речі, багато хто підсолює воду при варінні. Цього робити не можна.
0:001:35Suggested clip 60 secondsЯк потрібно нарізати картоплю, як порізати картоплю часточкамиYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip