Як правильно приготувати стейк з макрурусу?

Як приготувати стейк?

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки олією, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка

Чи можна їсти рибу Макрурус?

У малоокого макруруса майже немає кісток, тому його дуже зручно обробляти – фактично потрібно просто зрізати м'ясо з хребта. З цієї дивовижної риби можна приготувати безліч страв, у тому числі такі, які із задоволенням їдять діти.

Related Post

Як приготувати курячі крила на сковороді швидко і смачноЯк приготувати курячі крила на сковороді швидко і смачно

Скільки часу смажити курячі крильця на сковороді? Скільки смажити курячі крильця на мангалі У середньому курячі крила готуються за 15–25 хвилинОсі: час залежить від їх розміру, від ступеня жару, виду

Що в мене добре виходить вчитель англійськоїЩо в мене добре виходить вчитель англійської

Що дає учитель англійської мови? Вчитель англійської мови – це педагог, навчальний учнів, слухачів, англійської мови, включаючи освоєння розмовної мови, фонетики, вимови, правопису. Вчитель веде заняття, викладає на мовних курсах,