Як варити підгодовування для риби з пшона Для варіння одного кілограма крупи наливаємо 7-8 літрів води, відповідно на півкіло – 3-4 літри води. Воду доводимо до кипіння, і вже після цього засипаємо пшоно. Кип'ятимо його 10-15 хвилин, доки крупинки не почнуть розкриватися. 11 лип. 2012р.
Як правильно варити пшоняну кашу для риболовлі?
1:25Рекомендований кліп · 59 сек.Правильне пшоно для успішної риболовлі. (Приготування) Початок рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як правильно заварити пшоно?
Викладіть пшоно в посуд для мікрохвильової печі. Залийте половиною води, накрийте кришкою та готуйте 5 хвилин на повній потужності. Перемішайте, приправте сіллю і влийте воду, що залишилася. Варіть ще 2 хвилини та залиште в мікрохвильовій печі на 5–10 хвилин.