Як правильно приготувати печінку зі сметаною

Як правильно підготувати печінку до смаження?

Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (або трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана чи вершки — вірні друзі соковитої та м'якої печінки.

Що потрібно зробити, щоб печінка була м'якою?

Щоб печінка вийшла соковитою і м'якоюїї необхідно смажити на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Головне, не пересмажувати, інакше буде тверда. Попередньо кожен шматочок бажано вмочити на борошно. Так утворюється апетитна скоринка.

Related Post

Як зняти вискомуфту бмв е39 м54Як зняти вискомуфту бмв е39 м54

Як зняти Віскомуфту з помпи? Заміна вискомуфти, помпи та крильчатки Відкинути акумулятор, відкрити пробку розширювального бачка та радіатора. Зливаємо ОЖ з радіатора, відкрутивши пробку та з блоку. Відкручуємо стару віскомуфту.

Як можна подивитися дзвінки мтсЯк можна подивитися дзвінки мтс

Отримання експрес-деталізації Замовити деталізацію дзвінків п'яти останніх розмов або SMS абонента МТС можна за допомогою спеціальної команди *152*1# . У відповідь вам прийде СМС, в якому будуть перераховані ваші останні

Як краще підключити бойлер непрямого нагрівуЯк краще підключити бойлер непрямого нагріву

Як правильно підключити бак непрямого нагріву? 1:14Кліп, що рекомендується · 58 сек.Як правильно підключити бойлер непрямого нагріву – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу Що потрібно для підключення бойлера непрямого нагріву?