Як правильно підготувати печінку до смаження?
Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (або трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана чи вершки — вірні друзі соковитої та м'якої печінки.
Що потрібно зробити, щоб печінка була м'якою?
Щоб печінка вийшла соковитою і м'якоюїї необхідно смажити на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Головне, не пересмажувати, інакше буде тверда. Попередньо кожен шматочок бажано вмочити на борошно. Так утворюється апетитна скоринка.