Як правильно приготувати гуляш з борошном

На якому етапі додавати муку в гуляш?

Весь процес приготування гуляшу виглядає так: м'ясо обсмажують у маслі до золотистої скоринки, додають до м'яса цибулю. Потім роблять підливу з борошном та бульйоном (або водою) і виливають на сковороду.

Як загустити гуляш мукою?

Насипте шар борошна не більше 3 сантиметрів і смажте її на маленькому вогні, постійно помішуючи до золотистого кольору. Додайте до каструлі з підливою, інтенсивно розмішуючи масу. У французьких рецептах використовується інший метод приготування борошна для підливу. Її смажать на вершковому маслі у пропорції 1:1.

Related Post

Як користуватися навушниками для телефонуЯк користуватися навушниками для телефону

Тут все просто, потрібно їх увімкнути, перевести в режим підключення, вибрати навушники в налаштуваннях Bluetooth на телефоні. Після підключення навушники одразу почнуть працювати. Можна слухати музику, дивитися відео, використовувати їх

Як швидко проходить кишкова інфекція у дитиниЯк швидко проходить кишкова інфекція у дитини

Скільки днів лікується Кишкова інфекція у дітей? Терміни лікування індивідуальні. у середньому 7-10 днів (але особливістю перебігу кишкових інфекцій є хвилеподібна течія – в 2 або 3 «хвилі», і це