Як правильно приготувати фарш для дому

Як зробити фарш соковитим та смачним?

Для того, щоб фарш був соковитішим, іноді додають колотий лід або бульйон. Особливо це допомагає, якщо м'ясо недостатньо жирне. Це легкий, дієтичний спосіб зробити фарш соковитішим, не перевантажуючи жирним м'ясом. Будь-які овочі, нарізані дрібно або натерті на тертці, будуть додавати соковитості.

Що входить до складу фаршу?

Фарш м'ясний домашній: яловичина I сорту 80%, свинина жирна 20%. Для домашніх котлет: яловичина 30 %, свинина 30 %, хліб 12 %, яйце, цибуля, спеції. Для московських котлет: яловичина 50 %, сало 9 %, хліб 12 %, спеції.

Related Post

Як правильно мити руки за санітарними нормамиЯк правильно мити руки за санітарними нормами

Для того щоб миття рук було ефективним, необхідно, щоб воно тривало не менше 20 секунд – не лише долонь, але всіх кистей, пальців, навколонігтьових ділянок. І не забудьте добре змити

Як швидко утворюються бульбашки при опікуЯк швидко утворюються бульбашки при опіку

Перші бульбашки з'являються вже через кілька хвилин після опіку, проте ще протягом 1 доби можуть утворюватися нові бульбашки., а вже існуючі – збільшуватись у розмірах. Якщо перебіг хвороби не ускладниться

Як засобами віндовс зробити завантажувальну флешкуЯк засобами віндовс зробити завантажувальну флешку

Як зробити завантажувальну флешку з операційною системою? створення завантажувальної флешки за допомогою UltraISO Підключити знімний носій. Увімкнути прогу UltraISO. Показати їй на iso-документ, який записуватиметься. Тапнути на «Самозавантаження». Підтвердити свій