Як правильно посолити грудинку у домашніх

Скільки нітритної солі на 1 кг грудинки?

Грудинка (Свиняча) – 1 кг Сіль – 10 г Сіль нітритна – 10 г

Як правильно засолити грудинку для копчення?

Рецепт маринаду для копченої грудинки:

  1. 3-4 столові ложки солі,
  2. 1 ст. л. цукру,
  3. 5 лаврових листків,
  4. 10 горошин чорного перцю
  5. 5 горошин запашного перцю.
  6. Для пряного аромату додаємо 0,5 чайної ложки коріандру у зернах.

Related Post

Чим краще вирівняти земельну ділянкуЧим краще вирівняти земельну ділянку

Чим краще рівняти землю? Як правило, вирівнювання ділянки проводиться за допомогою екскаватора-навантажувача. Переднім планувальним ковшем він зрізає горби і переміщає цей ґрунт у ямки та низини. Цим же ковшем можна

Як правильно розрізати кермо на рулетЯк правильно розрізати кермо на рулет

Як правильно їсти рульку? Продукт тушкують, запікають, маринують, коптять, використовують для приготування наваристих бульйонів, рулетів. М'ясо поєднується з тушкованою капустою, картоплею, бобовими, грибами, макаронними та круп'яними гарнірами, деякими фруктами, пивом.