Свинина та яловичина для відбивних нарізаються строго вздовж
волокон
Текстильне волокно (англ. textile fibre) – це протяжне тіло, що характеризується гнучкістю, тониною та придатне для виготовлення ниток та текстильних виробів.
https://ua.wikipedia.org › wiki › Текстильні_волокна
Текстильні волокна – Вікіпедія
, інакше страва не триматиме форму. Розмір шматка залежить від розміру висівки. Товщина шматка м'яса для приготування свинячих відбивних – 10-15 мм, для приготування відбивних з яловичого м'яса – 8-10 мм.16 квіт. 2021р.Як правильно різати свинину вздовж чи впоперек?
Чому важливо різати м'ясо поперек волокон Але й те, як ви наріжете м'ясо. Роблячи це поперек волокон, а не вздовж, ви вкорочуєте їх. М'ясо стане м'якшим, його легко прожуватиме.
Як правильно нарізати м'ясо для смаження?
Так воно буде м'якшим, його буде легше відкушувати і жувати. Особливо це стосується яловичини – якщо порізати її вздовж волокон, шашлик точно вийде занадто жорстким і гумовим. Якщо ви не впевнені, що м'ясо правильно нарізане, спробуйте додатково пом'якшити його маринадом.