Як правильно обсмажувати цибулю та моркву

Що спочатку обсмажується цибуля чи морква?

Якщо місця для обсмажування всіх овочів разом із цибулею достатньо і ви не закриватимете сковороду кришкою, можете готувати їх разом. Досвідчені кулінари вважають, що краще смажити спочатку цибулю, щоб він став золотистим і хрустким. А потім морква.

Скільки потрібно обсмажувати цибулю та моркву?

Цибулю очистити від лушпиння довільно наріжте: кубиками, півкільцями або зовсім дрібно. Додайте подрібнену цибулю до обсмаженої моркви і смажте все разом ще хвилин 5 – 10.Похожі

Related Post

Як зробити кермо для мотоЯк зробити кермо для мото

Що краще кліпони чи кермо? Крім того, кліпони створюють цікавий вигляд мотоцикла, зазвичай агресивний. Для далеких поїздок та чоперів їх використовують рідко. Звичайне кермо формує зручність прямої посадки і дозволяє

Клікер на андроїд.Клікер на андроїд.

Як зробити гарний клікер? 7 рекомендацій для вашого першого «лінивого» клікера Виберіть модель монетизації, яка не вплине на коефіцієнт утримання. Найкращі результати дає відеореклама з винагородою за перегляд. Протестуйте місця