Як правильно обробити кету та посолити

Як правильно обробляти кету?

Відокремте шкіру, уклавши філе шкірою вниз і, притримуючи за неї біля хвоста, злегка підріжте м'ясо. Потім зробіть у середині відокремленого шматка шкіри невеликий надріз, у який можна всунути палець. Тягніть шкіру від голови і одночасно підрізайте по всій довжині. Шкіра дуже еластична, може витягнутися у кілька разів.

Як засолити рибу від паразитів?

Заходи особистої профілактики прості: варити рибу протягом 15 хв із закипання; смажити в розпластаному вигляді та обов'язково в маслі до 20 хв; солити: дрібну рибу протягом 14 днів, велику (понад 25 см.) протягом 40 діб з додаванням 2 кг солі на 10 кг риби.

Related Post

Як правильно робити гіпсокартон на стеліЯк правильно робити гіпсокартон на стелі

Як правильно розмістити листи гіпсокартону на стелі? Споруджуючи стелю з гіпсокартону без профілів, листи найкраще розташовувати в шаховому порядку – т. е. стики не повинні знаходитися на одній лінії. Також

Держпослуги закордонний паспорт як правильно заповнити заявуДержпослуги закордонний паспорт як правильно заповнити заяву

Як правильно заповнити заяву на закордонний паспорт через держпослуги? Подайте заяву на порталі держпослуг. Для цього вам потрібно бути зареєстрованим користувачем із повними правами доступу. В онлайн-формі заяви введіть дані