Як правильно нарізати овочі в салат

Як правильно різати овочі?

При нарізці овочів лезо ножа має бути спрямоване від себе, до робочої поверхні. Тримати ніж потрібно так: великий палець збоку, вздовж або під ручкою ножа, а вказівний разом з рештою пальців охоплює ручку зверху (а не лежить зверху на лезі).

Які форми нарізки овочів?

Також не забуваємо про 3 основні методи нарізки:

  • Chopping – нарубка, нарізка продукту великими шматками приблизно однакового розміру. …
  • Mincing – подрібнення, нарізка продукту дуже дрібними шматочками. …
  • Shredding – шатківниця, процес нарізки на тонкі довгі шматочки (тонше за соломку).

Related Post

Як смачно та швидко посмажити гриби печериціЯк смачно та швидко посмажити гриби печериці

Як правильно смажити гриби печериці? Крупно нарізані гриби смажаться 15-18 хвилин, платівки та середні шматочки – 10 хвилин або трохи довше, а дрібним шматочкам вистачить і 5 хвилин. Але краще