Залити чай водою, нагрітою до 65-85 ° С (температура залежить від сорту чаю). Дати настоятися: зелені сорти – до 1 хвилини, чорні – 3 хвилини, трав'яний чай – до 5 хвилин. Розлити напій по чашках. Тонким цівком влити попередньо скип'яче тепле молоко.
Коли додавати молоко до чаю?
Воду закип'ятіть, залийте чайний пакетик окропом у першій чашці і зачекайте 3-5 хвилин, щоб настоявся чай. Молоко налийте в іншу чашку і, коли чай настоїться, додайте гарячий чай зверху на молоко.
Чому спочатку наливають молоко, а потім чай?
Замість того, щоб подавати прохолодніший чай, люди використовували молоко, щоб зробити його м'якшим.. Спочатку в чашку наливалося холодне молоко, а потім киплячий чай, який відразу ж остигав до менш руйнівного стану для порцеляни.