Як правильно набити ковбасу в кишки

Набивати фарш можна руками або за допомогою ріжка. Набиваючи руками, беруть шматок підготовленої череви, зав'язаної з одного кінця, розтягують рукою відкритий кінець череви і вштовхують фарш. Після заповнення фаршем зав'язують другий кінець оболонки, виходить батон. ковбаси. Швидше та легше набивати череву ріжком.

Чим обробляти свинячі кишки щоб вбити запах?

Кишки замочіть у солено-содовому розчині (на 1 л води 2 ст. л. соди та солі) на 3-5 годин.

Як засолити кишки для ковбаси?

Натуральна оболонка для ковбаси зберігається двома способами – заморожування та засолювання. При засолюванні кишки прополіскують у теплій воді, засипають сіллю на 15 хвилин. Потім натурпродукт віджимають, знову солять і зберігають у герметичній ємності при температурі від 0 до +10 ⁰С не більше 12 місяців.

Related Post

Чим швидко збити температуру дитині і як ефективнішеЧим швидко збити температуру дитині і як ефективніше

Якщо температура досить висока, дитина погано почувається — необхідні методи зниження температури такі, як фізичні. Можна використовувати прохолодний водний компрес, змочивши рушники у воді кімнатної температури, покласти на лоб і