Як правильно їсти кокосовий горіх?

Відділіть м'якоть Якщо кокос не надто твердий, просто проведіть ложкою, столовим ножем або викруткою між м'якоттю та шкаралупою. Намагайтеся проштовхнути інструмент якнайглибше, щоб відокремити м'якоть одним великим шматком. Від більш твердих плодів зручніше обережно відрізати невеликі частини гострим ножем.24 Jan 2021

Соковиту м'якоть та молоко кокосу можна використовувати у приготуванні випічки, салатів, десертів, напоїв, соусів та супів. Дрібно нарізану або натерту м'якоть можна, можливо зберігати у морозильній камері, попередньо збризкавши її кокосовим молоком. Також вона добре поєднується з м'ясом курки та рибою.

Але кокоси з коричневою шкіркою є теж можна, можливо. Соку в них небагато – при перезріванні він твердне і утворює білу м'якоть. Головне правильно вибрати гарний, незіпсований горіх.

Кокосову стружку можна з'їдати в кількості 20-30 г на тиждень, а свіжу кокосову м'якоть – трохи більше.

Related Post

Електролічильник ленелектро як користуватисяЕлектролічильник ленелектро як користуватися

Як правильно зняти свідчення з електронного електролічильника? Для доступу до лічильника відкрийте дверцята щитка. На корпусі лічильника електроенергії знаходиться кнопка "КАДР". Натисніть її один раз: у лівому верхньому кутку Ви

Як зробити лист запрошенняЯк зробити лист запрошення

Як правильно написати листа запрошення? виклад суті запрошення; зазвичай використовуються кліше «Запрошуємо вас…», «Пропонуємо відвідати…», «Будемо раді бачити вас…» тощо), вказуються дата та місце заходу та інші подробиці; координати організаторів,

Здати цукор із навантаженням як правильноЗдати цукор із навантаженням як правильно

Глюкозотолерантний тест Перша проба здається строго натще після 8-12 годинної перерви в прийомі їжі. Після здачі крові дається навантаження у вигляді порошку глюкози, розчиненої у воді. Через 2 години після