Як самостійний напій. Напій попередньо охолоджують до 8-10 градусів і п'ють як діжестив, подаючи під кінець трапези.. Ідеально продукт поєднується з кавою та морозивом. Гурмани рекомендують як експеримент додати кілька крапель "Малібу" до десерту або прямо в каву.27 лист. 2017 р.
Як правильно пити кокосовий лікер?
Лікер охолоджують до 8-10 °C і подають як десертну спиртну перед кавою.. Малібу п'ють з лікерних чарочок невеликими ковтками, намагаючись вловити кокосовий смак. Напій можна закушувати десертними стравами, фруктами (апельсинами, виноградом) та морозивом.Похожі
Чи можна пити Малібу чистим?
Перш ніж вирішити, з чим пити лікер Малібу, його рекомендують спробувати у чистому вигляді. Як десертне спиртне його п'ють із лікерних чарочок, попередньо охолодивши приблизно до 8 градусів Цельсія. Для чистої подачі льодом його не розбавляють.