Як навчитися правильно жити святі отці

Як пробачити образу святі отці?

Що треба тоді робити, щоб забути про образі? Треба помолитися за кривдника чи кривдницю словами: «Господи, я винна, якщо не в цьому випадку, то в іншому, про яке ніхто не знає, тільки Ти; Господи Боже, прости та помилуй раба Твого (або рабу Твого) (ім'ярок) та його (її) святими молитвами мене помилуй».

Що кажуть святі отці про причастя?

«Хто причащається, той живе істинним життям, а хто не причащається, той не живе істинним життям… Дякуйте ж Господу, причастившись Святих Христових Таїн, знаючи яке велике благо ви через це отримали… бо чим частіше хто причащається, тим ближче буває до Господа, тим краще йому буває і сам він краще стає».

Related Post

Як підключити приставку дивісатЯк підключити приставку дивісат

Як підключити приставку до телевізора покроково? Як підключити ТБ–приставку (ресивер) кабелем HDMI до телевізору Samsung Вимкніть пристрої та підключіть до них кабель HDMI. Крок 1. … Увімкніть обидва пристрої. на

Як видалити обліковий запис із пристроюЯк видалити обліковий запис із пристрою

Як видалити прив'язані пристрої? Як видалити пристрій зі списку надійних На телефоні або планшеті Android відкрийте програму "Налаштування" Google. Керування обліковим записом Google. У верхній частині екрана натисніть Безпека. У

Що означає слово диняЩо означає слово диня

Етимологія російської назви Зазвичай пояснюється, як «надутий плід, що роздувся»; від слова «дути». Чому диня так називається? Диня та огірок – близькі родичі, тому правильно називати диню овочом. В Арабських