Як наліпити біляші і посмажити правильно

Чому біляші вбирають багато олії?

При слабкій потужності пальника вміст сковороди розігріватиметься до необхідної температури довго, за цей час біляші вже й посмажуться і олією наживляться – будь здоров. Тому, чим більше олії в сковороді, чим сама сковорода важча, тим менше коливання температури, тим менше олії вбирається в тісто.

Як довести до готовності біляші?

Якщо раптом ви виявили, що начинка сирувата, то можна довести біляші до готовності в мікрохвильовій печі. Або змастити злегка сковороду олією, покласти біляші начинкою вгору, закрити кришкою і тримати на слабкому вогні хвилин 15.

Related Post

Коли створили церквуКоли створили церкву

Християнство виникло у І столітті. Єдина християнська церква формувалася протягом 1-го тисячоліття нашої ери. Великому церковному розколу 1054 року, що розділив християнську церкву на православну та католицьку, передували кілька століть