Як довго готувати стейк у духовці?
9 хвилин Запікайте стейк у духовці 6-9 хвилин, в залежності від переважного ступеня прожарювання. Якщо у вас немає чавунної сковороди, то все не втрачено. Щоб обсмажити стейк, використовуйте звичайну сковороду, а потім, щоб завершити процес, помістіть його разом із соком на спеціальний посуд для запікання.
Яка температура має бути в духовці для стейку?
Не виймаючи зі сковороди ставимо стейк у духовку. Якщо такої можливості немає, то акуратно перекладаємо на лист. Попередньо духовку необхідно розігріти до 180-200°С. 180 ° С – звичайна температура для запікання будь-якого виду м'яса, тільки якщо ви не готуєте в "слоу кукінг".