Як згасити м'ясо щоб воно було м'яким та соковитим?
Що додати в бульйон, щоб м'ясо було м'яким Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.
У чому краще гасити м'ясо?
Високий посуд підходить у тому випадку, якщо господині потрібна велика кількість підливи. Вона має бути щільно закрита кришкою. Це дозволяє зберегти всі смакові якості продукту та його поживні властивості. Якщо ж м'ясо під час гасіння залишається жорстким, тоді до посуду слід додати трохи води або бульйону.