Як вибрати хороший та недорогий блендер?
Потужність стаціонарних блендерів варіюється від 250 до 1500 Вт. Якщо ви готуєте в основному супи та смузі, вам вистачить 300-500 Вт. 600 Вт достатньо для виконання більшості завдань. Якщо вам потрібно часто подрібнювати горіхи, заморожені ягоди та лід, краще вибрати блендер потужністю 750-900 Вт.
Який блендер краще вибрати для дому?
Як вибрати занурювальний блендер: головне Потужність. Для переробки м'яких продуктів достатньо 300 Вт; твердих плодів (наприклад, яблук чи гарбуза), м'яса – 350–500 Вт; горіхів, заморожених фруктів – 600–1000 Вт. Щоб мати можливість робити густе тісто, потрібно купувати занурювальний блендер потужністю від 1000 Вт..