Як можна зафарширувати рибу

Яку рибу можна нафарширувати?

Господині рекомендують фарширувати білу рибу із щільним філе, розміром не більше 30-35 см. Добре підійдуть судак, щука, стерлядка, короп, сазан – це своєрідна класика. Явною помилкою буде брати дуже велику і довгу рибу, так як у них зазвичай сухіша і жорсткіша м'якоть.

Скільки часу варити гефілте фіш?

Пробуємо бульйон і якщо вам чогось не вистачає – додаємо. Доливаємо трохи води. Варимо ще одну годину. Через дві години гефілте-фіш буде готовим.

Related Post

Коліно болить коли випрямляєшКоліно болить коли випрямляєш

Що робити, якщо не можеш випрямити коліно? Зателефонуйте своєму лікарю, якщо: Неможливо повністю розтягнути або зігнути коліно Очевидна деформація в нозі чи коліні Чому болить коліно під час розгинання? ТОП-5