Зі спаржі роблять вишукані закуски, супи та гарніри. Її додають у відкриті пироги та тарти, фритати та інші легкі страви..13 травня 2018р.
Як правильно їсти спаржу?
Спаржу їдять у свіжому вигляді або піддають мінімальній термічній обробці. Пагони варять на пару, смажать на сковороді, запікають на грилі, маринують. Використовують у приготуванні салатів, супів, піци, пасти, начинок для пирогів, подають як гарнір.
У якому вигляді їсти спаржу?
Ці яскраві та соковиті зелені стебла прикрасять будь-яку страву, порадують свіжим та тонким смаком та принесуть величезну користь організму. Спаржа продається як у свіжому, так і у замороженому виглядіТому насолоджуватися нею можна цілий рік, незалежно від сезону. Вона буває зеленою, білою (коли вирощується під землею) та фіолетовою.