Як можна приготувати свіжу рибу

Як безпечно готувати рибу?

Уберегтись від зараження просто: варити рибу – Протягом 15 хвилин з моменту закипання; смажити – у розпластаному вигляді та обов'язково в маслі до 20 хв; солити – дрібну рибу протягом 14 днів, велику (більше 25 см) – протягом 40 діб з додаванням 2 кг солі на 10 кг риби.

Чим можна приправити рибу?

Чим і як приправити рибу для запікання? Не захоплюйтесь приправами. Якісна свіжа риба буде гарна без зайвих добавок: їй достатньо солі та перцю. Але якщо хочете поекспериментувати зі смаками, використовуйте розмарин, фенхель, імбир, гірчицю, м'яту та інші придатні для риби спеції та свіжі трави.

Related Post

Як підключити картку ощадбанку до платіжної системиЯк підключити картку ощадбанку до платіжної системи

Завантажте програму Mir Pay Mir Pay Mir Pay – мобільна платіжна система, розроблена платіжною системою мир, призначена для безконтактної оплати за картками платіжної системи.мир» за допомогою смартфона за допомогою NFC.

Як правильно їсти під час схудненняЯк правильно їсти під час схуднення

Як правильно харчуватися, щоб швидко скинути вагу? Ось кілька правил, які допоможуть схуднути без шкоди здоров'ю. Харчуйте збалансовано. Щоденний раціон повинен включати білки, жири та вуглеводи. … Слідкуйте за калоріями.