Як приготувати свинячу печінку, щоб вона була м'якою та соковитою?
Головне – не пересмажувати печінка. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана або вершки – вірні соковиті друзі і м'якою печінки.
Що треба зробити, щоб печінка була м'якою?
Щоб печінка вийшла соковитою і м'якоюїї необхідно смажити на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Головне, не пересмажувати, інакше буде тверда. Попередньо кожен шматочок бажано вмочити на борошно. Так утворюється апетитна скоринка.