Як можна приготувати свинячу печінку смачною і м'якою

Як приготувати свинячу печінку, щоб вона була м'якою та соковитою?

Головне – не пересмажувати печінка. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана або вершки – вірні соковиті друзі і м'якою печінки.

Що треба зробити, щоб печінка була м'якою?

Щоб печінка вийшла соковитою і м'якоюїї необхідно смажити на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин з кожного боку. Головне, не пересмажувати, інакше буде тверда. Попередньо кожен шматочок бажано вмочити на борошно. Так утворюється апетитна скоринка.

Related Post

Як зробити стрази на курткуЯк зробити стрази на куртку

Як приклеїти стрази на одяг у домашніх умовах? Щоб приклеїти стрази на тканину праскою, накриваємо візерунок листом паперу, вибираємо температурний режим «бавовна» (160 – 180С) та повільно прогладжуємо секунд на

Опік є пухир що робитиОпік є пухир що робити

Опік зазвичай промивається холодною водою. Якщо з'явилися пухирі, нанесіть навколо них охолодний гель. Якщо пухир лопнув сам, обробіть рану антисептиком для опіків або закрийте її стерильною сухою пов'язкою і зверніться