Як можна приготувати свинячий прошарок

Як їсти свинячу грудинку?

Як це є Свиняча грудинка можна запекти, підсмажити на сковороді або на грилі, приготувати на пару. Для прихильників правильного харчування найкращими варіантами будуть варіння і приготування на пару, оскільки м'ясо не вбере зайвий жир і збереже максимум корисних речовин.

Як правильно замаринувати грудинку для копчення?

Рецепт маринаду для копченої грудинки:

  1. 3-4 столові ложки солі,
  2. 1 ст. л. цукру,
  3. 5 лаврових листків,
  4. 10 горошин чорного перцю
  5. 5 горошин запашного перцю.
  6. Для пряного аромату додаємо 0,5 чайної ложки коріандру у зернах.

Related Post

Як зробити перехідний колір у вордіЯк зробити перехідний колір у ворді

Як у ворді зробити градієнтну заливку? Виберіть фігуру, а потім на вкладці Формат натисніть кнопку Заливання фігури. Послідовно клацніть пункти Градієнтна, інші градієнтні заливки і у вікні виберіть параметр Градієнтне

Як правильно замішувати тісто на чебурекиЯк правильно замішувати тісто на чебуреки

Скільки грамів тесту потрібно на один чебурек? Розділити тісто на порції приблизно за 60 гОкруглити, підкатати в кульки, прикрити плівкою і дати відлежку 10 хвилин. Навіщо горілку додають у тісто