Як можна маринувати печінку

У чому замочити печінку перед смаженням?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоціпопередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Що додати до печінки для смаку?

Відомі кухарі радять додавати до різного вигляду печінки різну суміш спецій: Приправа до курячої печінки – часник, базилік, петрушка, чебрець, каррі. Приправа до свинини печінки – чорний перець, мускатний горіх, паприка, розмарин. Приправа до яловичої печінки – орегано, чебрець, майоран, чорний перець.

Related Post

Що найкраще приготувати з грудки індичкиЩо найкраще приготувати з грудки індички

Як приготувати філе індички, щоб вона була соковитою? Грудка, приготовлена ​​в духовці Відбите філе посоліть, обмажте улюбленими спеціями, збризкайте лимонним соком і залиште маринуватись м'ясо мінімум на 3-4 години. Після

Як зробити рамку на банерЯк зробити рамку на банер

В якому додатку можна зробити банер? Adobe Flash – Найвідоміша на сьогоднішній день платформа для створення Flash-банерів. Як правильно оформити банер? Отже підіб'ємо короткі підсумки основних моментів, яким потрібно приділити