Відварені шлуночки їдять з картопляним пюре та будь-якими крупами або нарізають соломкою і роблять з ними салат. Також їх можна замаринувати, додавши нарізану півкільцями цибулю, оцет, соєвий соус, сіль, цукор, спеції, зелень. Щоб згасити м'які шлуночки швидко, додайте до них ¼ чайної ложки соди.22 квіт. 2022 р.
Чому курячі шлунки виходять жорсткими?
Перед приготуванням курячі шлунки слід ретельно очистити від плівок та жиру з внутрішнього боку. Погано очищений субпродукт стає жорстким та має неприємний присмак. Якщо жирова плівка важко знімається, обдайте шлунки окропом.
Скільки потрібно варити курячі шлунки, щоб вони стали м'якими?
Шлунки курчат зваряться за 30-45 хвилин. Якщо птах був дорослим, знадобиться година-півтора.