Як краще приготувати скумбрію швидко та смачно

Як приготувати скумбрію?

Скумбрію випатрайте, видаліть хвіст, голову і плавці, потім наріжте на великі шматочки. Залийте рибу соусом, що вийшов, і залиште в холодильнику на годину-півтори. Викладіть скумбрію у форму для запікання, змащену олією. Готуйте приблизно 30–40 хвилин за температури 180 °С.

Як приготувати скумбрію, щоб не було запаху?

Як запекти скумбрію в духовці – "ванна" від запаху Робимо оцтовий розчин – три столові ложки 9% оцту на літр води. В отриманій суміші замочуємо тушку риби на 10 хвилин. До речі, цей секретний лайфхак працює фактично з будь-якою рибою, окрім червоної. Після "ванни" тушку потрібно добре промокнути паперовими рушниками.

Related Post

Як зробити обличчя більш мужнімЯк зробити обличчя більш мужнім

Як відчути себе більш мужньо? 35 способів відчути себе мужніше Навішувати млинці у спортзалі Безпосередньо під час боротьби з гравітацією якось не до самолюбування. … Пояснити дорогу … Труїти армійські

Видалення папіломи, що не можна робитиВидалення папіломи, що не можна робити

Не можна самостійно відривати скоринки на ранках, провокувати кровотечі, піддавати оброблені ділянки інтенсивному механічному впливу.. Якщо зона ураження – гінекологія, видалення папілом передбачає відмову від інтимного життя на вказаний лікарями