Як зробити яєчне масло від опіків?
До 100 г яєчних курячих жовтків, відокремлених від яєчних білків, додають 100 г рафінованої соняшникової оліїсуміш перемішують при температурі 20 oС протягом 36 годин, потім охолоджують до 4-10 oС, витримують при цих температурах 2-4 години (або центрифугують протягом 3-5 хв при швидкості до 1000 об/хв), …
Навіщо можна використовувати яєчний жовток?
На варті здоров'я волосся яєчний жовток – комора корисних нутрієнтів, які зміцнюють і відновлюють структуру пасм, стимулюють їх зростання, позбавляють лупи, запобігають випаданню локонів.. Маски, шампуні на його основі освіжають і тонізують волосся, роблять його еластичним, гладким і блискучим.