Як готувати швидкого бефстроганів

Чому бефстроганів жорсткий?

Якщо класти на сковороду більше м'яса, ніж зазначено, воно не зможе схопитися скоринкою, почне виділяти сік і після обсмажування вийде занадто жорстким.. Солити на цьому етапі категорично заборонено, оскільки сіль спровокує виділення соку. У середньому на обсмажування однієї порції піде приблизно 2-3 хвилини.

Як правильно нарізати м'ясо для бефстроганів?

Вирізку не потрібно відбивати, а інші види м'яса можна злегка відбити, після чого слід нарізати його шматками шириною 2-3 см поперек волокон. На цій стадії приготування думки кухарів розходяться. Одні вважають, що м'ясо потрібно різати крупно, оскільки чим більше шматки, тим м'ясо виходить соковитіше.

Related Post

Як зробити макіяжЯк зробити макіяж

Як правильно зробити макіяж покроково? Правильний порядок нанесення макіяжу: покрокова інструкція Підготуйте шкіру до макіяжу Нанесіть консилер під очі, розтушуйте пальцями Пофарбуйте брови тінями, помадою для брів або олівцем, зробіть

Меновазин чи диклофенак що кращеМеновазин чи диклофенак що краще

Який біль знімає Меновазін? Знеболюючий ефект Меновазину зумовлений його складом. Препарат застосовують для усунення болю при остеохондрозах, розтягуваннях, невралгіях. Показаний Меновазин і при шкірних захворюваннях – дерматитах, оскільки має протисвербіжну