Свинина, яловичина та інше сире червоне м'ясо проживе в холодильнику цілих 5 днів. А ось після приготування не рекомендується зберігати його понад 4 доби. Фарш можна зберігати на полиці холодильника не більше 2 днів. 23 березня. 2022р.
Скільки можна зберігати охолоджену яловичину у холодильнику?
При відповідному охолодженні (2-4°С) свіже м'ясо можна зберігати кілька днів. Яловичину можна зберігати таким чином три – чотири дні, телятину та свинину слід переробити протягом двох – трьох днів, а рубане м'ясо необхідно вжити в день покупки.
Як краще зберігати свіжу яловичину у холодильнику?
Зберігайте яловичину в холодильнику, краще на окремій полиці. Ідеальна температура для збереження яловичини – 0 +2 °C. Не варто вживати в їжу охолоджене мармурове м'ясо, яке лежало в холодильнику довше: це може зашкодити вашому здоров'ю.