Рибу ретельно натираємо сіллю з усіх боків. Потім укладаємо в ємність, насипаємо сіль і ставимо у прохолодне місце. Термін зберігання такої риби 4 діб.
Скільки риба може зберігатись без холодильника?
Свіжовиловлену рибу можна охолодити в сумці-холодильнику, холодильному пристрої або шляхом обкладання льодом. Без охолодження свіжа риба псується за кілька годин, при охолодженні її можна зберегти протягом 1–2 днівпісля чого потрібно приготувати або викинути.
Як швидко псується риба за кімнатної температури?
двох годин Вважається, що риба і м'ясо – це продукти, що швидко псуються. Тому при кімнатній температурі їх не можна тримати більше двох годин. Такий період зберігання стосується і молочних інгредієнтів, після пройденого часу вони починають псуватись, скисати.