Варити або на пару що корисніше

А ще їжа, приготовлена ​​на пару, корисніша, ніж варена, тушкована або запечена в духовці. Справа в тому, що при обробці парою температура не піднімається вище за 100 градусів, тому корисні речовини повністю зберігаються в продуктах. При варінні багато водорозчинних вітамінів переходять у бульйон і швидше руйнуються.

Чому краще готувати на пару?

Переваги приготування на пару: низькокалорійність страв; під час варіння на пару не виділяються шкідливі для здоров'я речовини; страви зберігають свої поживні властивості.

Чим готування на пару відрізняється від варіння?

Варіння на пару дуже близьке до звичайної варіння, різниця лише в тому, що передавачем температури в цьому випадку служить не кипляча вода, а гаряча пара.

Related Post

Як правильно зробити цю домашню роботуЯк правильно зробити цю домашню роботу

Як правильно виконувати домашню роботу? Правила виконання домашніх завдань Виконання домашніх завдань має увійти до звички. На робочому місці не повинно бути нічого зайвого. У дитини має бути не лише

Як зробити злакові батончики самимЯк зробити злакові батончики самим

Як приготувати батончик в домашніх умовах? Потрібно змішати дві пачки сиру, 4 ложки арахісової олії, подрібнені вівсяні пластівці та 3 ложки протеїнового порошку (бажано зі смаком шоколаду). Після застигання можна

Коли виникла людинаКоли виникла людина

Людина сучасної анатомії (лат. Homo sapiens sapiens) виникла близько 300 000 років тому на території Африки, еволюціонувавши з Гейдельберзької людини (або ж Родезійську людину), після чого мігрував з Африки, поступово