При приготуванні Кавен-діша висушене тютюнове листя проходить тривалу ферментацію, після чого змішується з патокою. В результаті виходить дуже м'який тютюн із насиченим густим ароматом. Ще більше ці властивості проявляються у тютюну, який називається Black Cavendish.
Що додають у тютюн для аромату?
Ароматизація натуральними інгредієнтами дозволяє одержати продукт відмінної якості без використання хімічних речовин.
- Кава Аромат тютюну буде залежати від сорту кавових зерен. …
- Буркун Висушені квіти жовтого буркуну пахнуть кумарином. …
- Яблука …
- Чорнослив …
- Коньяк …
- Мед …
- Вишня …
- Лимоном та апельсином
Як зробити смак тютюну м'якшим?
Методи пом'якшення тютюну
- водний розчин гліцерину знижує гіркоту тютюну на 40–50%;
- пропіленгліколь усуває неприємний смак при обробці сухого листя (у певній пропорції);
- лимонний сік та мед – натуральні очищувачі, які надають тютюну цікавий аромат;