Сушити гарбуз в електросушарці як правильно

Відкинути гарбуз на сито для того, щоб стекла рідина. Розкласти кубики в один шар у лотках для сушіння овочів та викласти лотки в електросушарку. Гарбуз готовий. На сушіння в електросушці у вас піде приблизно 3 години.

Як правильно висушити гарбуз?

Як сушити гарбуз цілком Перед сушінням овочу його миють і обсушують рушниками. Потім кожен плід укладають у сітки і підвішують у темному, сухому та добре вентильованому приміщенні.. Сушіння гарбузів триває протягом 6 – 8 місяців. Готовність визначається за звуком насіння, що знаходиться всередині.

Як сушити шматочки гарбуза?

Розігрійте духовку до 60 °C. Відправте в неї лист з гарбузом на 5 годин, двері духовки залиште трохи прочиненими, щоб зайва волога могла вийти. Через 5 годин збільште жар до 80 ° C і залиште страву готуватися ще на 3 години.

Related Post

Як зняти головний біль у 1 триместріЯк зняти головний біль у 1 триместрі

Зазвичай біль проходить після короткочасного сну. Також допоможе масаж голови: кінчиками пальців робіть кругові рухи, постарайтеся при цьому максимально розслабитися. Ще один простий, але дуже дієвий спосіб – миття голови

Як зняти замок запалення нексія без ключаЯк зняти замок запалення нексія без ключа

Як витягнути личинку замку без ключа? Щоб вибити замок, потрібно молотком і зубилом бити його серцевиною. Личинка вискочить назовні, після чого з'явиться доступ до ригеля, який слід відсунути та відкрити