Литий посуд рівномірніше прогрівається і довше зберігає тепло. Штампований посуд виготовляється шляхом згинання листів алюмінію за допомогою спеціальних штампів. Посуд виходить легким і відносно тонким. Штампований посуд може деформуватися під впливом підвищених температур та механічних ушкоджень.4 груд. 2016 р.
Що краще кований чи литий алюміній для сковороди?
Кування дозволяє отримати міцну ємність із тонкими стінками та товстим дном. За експлуатаційними характеристиками кована сковорода не поступається литою. Смак страв не відрізнити. Професійні виробники опікуються тим, щоб у процесі виготовлення ємності не мали ні зовнішніх, ні внутрішніх дефектів.
Яка сковорода із алюмінію краща?
Набагато практичніше та зручніше використовувати сковороди з алюмінію з антипригарним покриттям. Страви на них не пригорають, їх легко мити після використання. Основний недолік звичайних алюмінієвих сковорід з антипригарним покриттям – обмежений термін служби.