Насіння гарбуза відмінно поєднуються з різними гарнірами, а також їх додають у готові каші та холодні супи. Крім цього, гарбузове насіння додають у різну випічку, наприклад поєднуючи їх з волоськими горіхами або кешью.14 Гру. 2022р.
Як правильно їсти гарбузове насіння?
насіння гарбуза (приблизно 100-200 сирого насіння) вживають до їжі на голодний шлунок, через 3-3,5 години слід прийняти проносне насіння гарбуза (50 грам) заливаємо водою (250 мл) і кип'ятимо ~ 30 хвилин, після знімаємо з плити, даємо постояти, приймати настій слід протягом 3 днів на голодний шлунок
Як правильно приготувати гарбузове насіння?
Гарбузові насіння: як їх готувати вдома
- Розріжте гарбуз навпіл руками вийміть із неї насіння. …
- Гарбузові насіння покладіть в миску з водою кімнатної температури і перетріть руками – так найпростіше позбутися залишків м'якоті. …
- Обсушені насіння викладіть на деко поставте в розігріту до 160 ° С духовку.