Борошно з розторопші використовується в медицині для підтримки здоров'я печінки, зняття запалення, контролю за рівнем цукру в крові, зміцнення імунної системи та кісткової тканини, догляду за шкірою та покращення когнітивних функцій. Розглянемо детальніше, як діє макуха з розторопші на різні органи та системи організму.
Як застосовувати муку з розторопші?
У лікувально-профілактичних цілях рекомендується приймати борошно (шрот) розторопші за 1 ст. л. за 20 хвилин до їди 3 рази на день. При цьому муку слід ретельно пережовувати, запиваючи 1 ст.
Чим корисна мука з розторопші?
Вся користь муки розторопші полягає у її унікальному складі. Силімарин – флавоноїд, що підтримує роботу печінки. Бере участь у її харчуванні, очищенні, оздоровленні та відновленні клітин. Вітаміни Е та А – відносяться до природних антиоксидантів, що запобігають розвитку злоякісних клітин та старіння організму.