Що робити із свіжим м'ясом лося?
З м'яса лося виходить наваристий бульйон. Можна додати до нього приправу та зелень. Дуже м'якою та смачною виходить лосятина, запечена в горщику з овочами, грибами чи картоплею.. Мисливці маринують шматки лосятини у лісових ягодах та травах: це підкреслює смак м'яса.Похожі
Скільки коштує 1 кг м'яса лося?
Вартість м'яса лося (у вакуумній упаковці)
Вирізка (упаковка до 1-3 кг) | 1900 руб/кг. |
---|---|
Лопатка (упаковка 1-3 кг) | 1110 руб/кг. |
Шия (упаковка 1-3 кг) | 1110 руб/кг. |
Грудинка (упаковка 1-3 кг) | 1110 руб/кг. |
Ребра (упаковка 1-3 кг) | 750 руб/кг. |