Що робити з упійманою

Крім юшки, рибу можна використовувати на водоймі в смаженому або печеному вигляді. Для смаження необхідно брати з собою алюмінієву сковорідку з довгою ручкою, олію та панірувальні сухарі. Рибу чистять від луски, обрізають голови, потрошать і миють, посипають трохи всередині та злегка натирають ззовні сіллю.

Що робити із живою рибою?

Живу рибу краще не мучити, а умертвити одразу. Для цього можна вдарити її молотком по голові або зробити надріз прямо під головою між двома грудними плавцями, а потім випустити кров. Морозиву рибу розморожують за кімнатної температури.

Як обробляти свіжу рибу?

Свіжу рибу промивають, солять у насиченому соляному розчині, витрата солі становить 15 відсотків від маси риби, Тривалість посолу становить 5 годин. Підсолений напівфабрикат ретельно промивають. Сушать рибу 3-5 годин за наступним режимом.

Related Post

Як зробити в'язку вільнішоюЯк зробити в'язку вільнішою

Як регулювати густину в'язання спицями? Вся таємниця у способі захоплення нитки. Обвити нитку навколо мізинця та безіменного пальця, помістивши нитку між середнім та безіменним. Знову обвити мізинець і витягнути нитку

Іран коли воїнаІран коли воїна

Ірано-іракська війна, Перша війна в Перській затоці, або Перша війна в затоці (22 вересня 1980 – 20 серпня 1988 року), – збройний конфлікт між Іраком та Іраном. Якого року була