Що робити з мзгою

У класичному виноробстві відокремлена від соку мезга вважається відходом, викидається або використовується для виробництва дистилятів – чачі, граппи і т. д. Але якщо міцний алкоголь не потрібен, можна зробити друге вино з макухи в домашніх умовах. Підійдуть вичавки винограду, яблук, смородини або будь-яких інших фруктів.19 жовт. 2016р.

Коли відокремлювати мезгу?

1) спуск вина з чану до завершення бродіння, коли воно ще містить цукор. У таких випадках вино від мезги відокремлюють при щільностях між 1020 і 1010 кг/м3. Тут йдеться про коротке бродіння на меззі (від 3 до 4 днів), що зазвичай рекомендується для вин поточного споживання і в районах з теплим кліматом.

Скільки днів має стояти мезга?

При температурі в приміщенні від 12 до 14 ° С процес первинного бродіння займає кілька тижнів, при температурі 28-32 ° С сусло може повністю перебродити за три дні.Похожі

Related Post

Як зробити так, щоб присоска трималася?Як зробити так, щоб присоска трималася?

А ще умільці радять використовувати цукор, щоб присоска краще трималася. Крім знежирення поверхонь. Наприклад, змочити її солодкою водою, лимонадом, сиропом – будь-яким солодким напоєм, що є під рукою. Як стверджують

Чим корисний цибульний медЧим корисний цибульний мед

Сік цибулі з медом додатково насичує організм людини вітамінами та мікроелементами, допомагає зміцнити імунітет, що сприяє профілактиці захворювань. Корисні властивості цибулі: Багатий на фітонциди – речовини, що вбивають або пригнічують